Днес ще бъде предимно слънчево. Следобед отново ще се развива купеста

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Следобед отново ще се развива купеста
Коментари Харесай

Слънчев четвъртък, температурите ще стигнат до 32°

Днес ще бъде най-вече слънчево.  Следобед още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, само че основно в планинските региони ще превали и прегърми.

Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между  27° и 32°, в София – към 27°.

Предиобед по южното крайбрежие облачността все  още ще е забележителна и тук-там ще превалява дъжд, само че бързо ще спре и следобяд ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода ще бъде  21°-23°. Вълнението на морето ще бъде към два бала.

Предиобед над планините ще бъде най-вече слънчево.  Около и следобяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания и гръмотевици. По-интензивни ще са явленията в масивите от Западна България. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра – към 14°.

През идващите два дни ще е съвсем безшумно или със слаб вятър.  Ще бъде слънчево, следобяд с развиване на купеста облачност.  Вероятността за превалявания е дребна, само че в петък не са изключени изолирани краткотрайни превалявания в планините. Температурите ще се покачват, оптималните ще бъдат сред 30° и 35°.

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР